Selecteer een pagina

Over Janet Iljas

Weten met wie je zaken doet. Juist online!

Van Secretaresse naar Online Businessmanager

Ooit begonnen als secretaresse, via HR, doorgegroeid naar Officemanager. Ik was goed in mijn werk, en deed het lange tijd met veel plezier. Toch gaf het werk mij niet de voldoening dat het zou moeten geven. En komt er vanzelf een moment dat je alles anders wilt gaan doen. Dat moment kwam voor mij in de tweede helft van 2014. Ik heb even getwijfeld. Want met een gezin is een vast inkomen wel erg fijn!

 

Baan opgezegd om te gaan werken als freelance secretaresse

Uiteindelijk heb ik mijn baan opgezegd. Ik besloot om alleen nog maar dingen te doen waar ik gelukkig van werd. Ik ging werken als freelance secretaresse. Al snel kwam ik er achter dat werken voor veel verschillende klanten nóg leuker is dan voor één of twee. Dat was het moment dat ik besloot om niet meer voor grote bedrijven te werken. Het liefst werk ik samen met ZZP’ers of kleine bedrijven. Die willen vaak wel een paar uurtjes per week ondersteuning, maar geen vaste personal assistent of secretaresse. En voor hen kan ik het verschil maken met mijn flexibele inzet. 

Online tools en internet

Ook op het gebied van internet en online tools ging er een wereld voor me open. Ik vond (én vind) het geweldig! Begin 2016 ben ik mezelf daarin gaan specialiseren. Met verschillende trainingen, zowel online als offline. Maar vooral door heel veel te proberen, leerde ik in korte tijd ontzettend veel over online mogelijkheden en hoe je die voor je kunt laten werken.

Met die kennis, én met mijn secretariële achtergrond, maak ik jouw ondernemende leven makkelijker. Jij kunt je bezig houden met dát waarom je bent gaan ondernemen. Doordat we de online tools voor je laten werken of door taken uit te besteden. Bespaar jezelf urenlang uitzoekwerk! Ik help je graag om optimaal te kunnen profiteren van  de online mogelijkheden. Deze kunnen direct voor jouw bedrijf worden ingezet, zodat jij het wiel niet meer zelf uit hoeft te vinden.

Contactformulier

Laat hier je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier